Vabljeni k sooblikovanju spletnih strani Fotografskega društva Radovljica!

objavljeno v: Razno | 0

uvodnik-povabiloOdločili smo se za novo spletno predstavitev društva. Za sodobni čas velja – če te ni na spletu, “te ni”. A če postaviš ogledalo (spletno stran) s tvojo podobo v njem (Fotografskega društva Radovljica in njenih članov kot posameznikov v tem primeru) javnosti na ogled, moraš paziti na svoj zunanji izgled. Kaj, kako, kdaj, kje, … storimo ali ne storimo – vedno damo okolju neko sporočilo s to našo podobo v ogledalu (na spletni strani).

Ko grem na spletno stran katerega od drugih fotografskih društev ali klubov, si najprej ogledam njihovo predstavitev, aktivnosti ter fotogalerije njihovih članov. Če tega ni, ga ni na svetu, ki bi me povsem prepričal o kvaliteti, delavnosti, solidarnosti, predvsem pa o medsebojni povezanosti odnosno o pozitivnem kolektivnem duhu teh članov. Večina drugih ne razmišlja nič drugače.

Simon vam je pripravil novo, uporabniško prijazno spletno stran, Vida pa vam bo kot moderatorka poskrbela za ažurnost tekočih informacij. Vsak, ki obvlada vsaj računalniške osnove, jo lahko sooblikuje in s tem prispeva tako k svoji pozitivni prepoznavnosti kot društveni.

Dobrodošle niso samo zapolnitve fotogalerij, dobrodošli so vsi prispevki vezani na fotografijo (tudi zunanjih obiskovalcev), predlogi, razmišljanja, spletne povezave na druge zanimive prispevke o fotografiji, …

Naj bo naša podoba v tem “spletnem ogledalu” takšna, da se bomo radi pogledali v to “ogledalo” ter da bomo veseli in ponosni – celo željni, da nas v tem ogledalu vidi tudi čimveč drugih spletnih obiskovalcev.

Dobro luč!

predsednik IO FDR, Žarko Petrovič

Radovljica, 18. 5. 2015

Kratka navodila za osebno predstavitev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.