Debatni večer november 2015

objavljeno v: Debatni večer | 0

logo

FOTOGRAFSKO DRUŠTVO RADOVLJICA

Kopališka cesta 10,  p.p. 54, 4240 Radovljica

Email: foto.drustvo.radovljica@gmail.com

Spletna stran: www.fd-radovljica.si

V A B I L O

Člane Fotografskega društva Radovljica vabim na debatni večer (DV)  društva

v  sredo, 4. novembra  2015 ob 19.00 uri,

  v prostore Gostilne Avguštin, Linhartov trg 15, Radovljica

Pozdravljeni!

  1. Vogrinec Drago mi je pred kratkim predlagal, da se na katerem od naslednjih DV lotimo nalaganja predstavitvenih fotografij posameznih članov v foto galerijo društvenih spletnih strani, ker to le ni vsem tako preprosto kot se nekaterim zdi.

Torej tisti, ki bi se radi predstavili v foto galeriji društvenih spletnih strani, pa vam naložitev fotografij dela težave, boste to lahko storili na DV. Svoje digitalne fotografije (9 in še avtoportret) prinesite naložene na USB ključkih ali na CD/DVD-jih. Simon je pripravljenost za pomoč že potrdil in je že tudi sam razmišljal o tem. Upam, da nam bo uspelo realizirati čim več predstavitev. Po potrebi lahko nadaljujemo na naslednjem DV ali pa se drugače dogovorimo.

  1. 10. 2015 vam je tajnica Vida poslala email ponudbo za foto delavnico “Osnove obdelave fotografij”, ki jo poleg drugih uspešno vodi naš letošnji žirant g. Izidor Gašperlin. Prijavilo se nas je 4. Minimalno št. prijavljenih je 8. Podaljšujemo ponudbo do DV, do 4. 11. 2015.
  2. Pobude in predlogi.

Dobro luč!                                                                                                Žarko Petrovič, predsednik IO FDR

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.