Fotografski izlet 2016

objavljeno v: Razno | 0
Po sklepu 28. seje IO FD Radovljica in dogovoru na sestanku članov društva bo organiziran društveni izlet v soboto, 22. 10. 2016.
Na sestanku je bilo ugotovljeno, da interes članov za foto izlet presega število 8 članov. Zaradi tega bo treba najeti večje vozilo, ki po vsej verjetnosti ne bo manjše kot za 29 oseb. Tako je omogočeno, da se izletu priključijo še ostali člani, ki niso bili na sestanku, lahko tudi partnerji članov.
Stroške prevoza z mini avtobusom krije v celoti FD Radovljica.
Preskrba za prehrano je stvar posameznika. Na samem izletu se bomo lahko skupno dogovorili tudi za dodatno obliko nabave hrane.
1. Odhod avtobusa iz avtobusne postaje Radovljica bo ob 7 uri zjutraj. Bodite točni.
2. Program izleta je:
– Sečoveljske soline,
– Jernejev kanal,
– Seča.
Za fotografiranje Sečoveljskih solin, bomo poizkusli fotografirati tudi iz hrvaške obale Piranskega zaliva, od koder je nalepši pogled na soline. Ne pozabite osebne izkaznice.
V kolikor bo dopuščal čas, se bomo vračali čez Slovensko Istro. Med potjo si bomo ogledali istrski vasici Korte in Padna. Če bo čas dopuščal pa še vasico Krkavče, ki je pravi biser istrske arhitekture.
Izlet bo pester. Ne pozabite vzeti s seboj dobro voljo, ki je osnova vsakega prijaznega potovanja. Ja seveda, ne pozabita s seboj vzeti tudi fotoaparate.
Prijave pošljite do 12. 10. 2016 na društveni email  foto.drustvo.radovljica@gmail.com  ali na moj mobitel 040-883-112. Luštno bo. Se vidimo!
                                                                                                                                                                                  Predsednik IO FD-R: J: Zorko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.