Jasim Suljanović, uspešen na mednarodnih foto salonih

objavljeno v: Razno | 0

Letos smo pridobili novega člana Jasima Suljanovića, ki se nam je pridružil iz Fotokluba Jesenice. Je KMF FZS, AFIAP. V letošnjem letu je pridobil že tri visoke nagrade na mednarodnih foto salonih najvišjega ranga, z močno mednarodno udeležbo, kar daje nagradam še večjo težo.

Povzemam njegove podatke o teh nagradah:

– GERMAN INTERNATIONAL DVF – PHOTOCUP 2017 (kratica GIP  št. razstave FIAP/008). Na tej mednarodni razstavi je Jasim imel 13 sprejetih fotografij in eno nagrajeno z  GIP HM ( salon trak). Nagrado je dobil za fotografijo London, na temo popotne fotografije. Gre za največjo mednarodno fotografsko razstavo na svetu, po številu udeleženih fotografov. Letos je na razstavi sodelovalo 1450 fotografov iz celega sveta.

– Na mednarodni fotografski razstavi PHOTO MAGIC 2017 ( RAZSTAVA PSA št. 2017/121) je Jasim imel sprejetih 10 fotografij in eno nagrajeno fotografijo. Nagrajena je bila fotografija Moster z GM ( zlata medalja). Ta fotografija je dobila zlato medaljo na temo narava.

– Na meddržavni fotografski razstavi ČLOVEK IN FOTOAPARAT, na kateri je sodelovalo več sto fotografov iz Evrope, je Jasim dobil diplomo za fotografijo “Topovi“.

Jasim! Iskrene čestitke za te dosežke! Kar tako naprej!

Naj bo to spodbuda tudi ostalim, da se prebudijo vse latentne fotografske sposobnosti v posameznikih … pa – da nas gre hrabro (in seveda razumsko) – čim več v akcijo!

Dobro luč!

Prispevek pripravil: Žarko Petrovič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.