Feldkirchen – ogled fotorazstave Jasima Suljanovića

objavljeno v: Razstave | 0

Feldkirchen, 15. 7. 2017. Nekaj članov in njihovih svojcev iz Fotografskega društva Radovljica (FDR), je bilo skupaj z Jasimom Suljanovićem, na otvoritvi njegove foto razstave (50 fotografij) iz pogreba slovenske glasbene legende, Slavka Avsenika. Jasim Suljanović razstavlja v galeriji prijateljskega fotokluba “Blende 22”, foto razstava pa bo odprta  od 14. – 16. in od 21. – 22. julija 2017.

Na slovesnosti sta nas pozdravila najprej predsednik “Foto Cluba Blende 22”, g. Horst Maurer in nato še župan Feldkirchna, g. Martin Treffner. Oba sta predsedniku FDR Justinu Zorkotu in avtorju foto razstave Jasimu Suljanoviću izročila tudi spominska darilca. Nekaj besed o Slavku Avseniku je podal predsednik FDR, Justin Zorko.

Foto razstava Jasima Suljanovića je bila dobro sprejeta in je prav v času, ko imajo v Feldkirchnu prireditve, z veliko obiskovalcev. Foto razstava o zadnji poti Slavka Avsenika bo zagotovo imela še veliko zainteresiranih obiskovalcev in ljubiteljev fotografije.

Ponovno fotografsko srečanje med “Foto Clubom Blende 22” in “Fotografskim društvom Radovljica” je predvideno v septembru ob 70 letnici FDR, ko se bomo predstavili v “radovljiški graščini” na skupni foto razstavi še s fotografi iz “Associazione Roiano per Tutti” iz Trsta.

Dobro luč!

Prispevek pripravil: Žarko Petrovič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.