Dogodki v Občini Radovljica 2017/9 – otvoritev

objavljeno v: Razno, Razstave | 0

 

V četrtek 15. 3. 2018 je bila otvoritev foto razstave, kot zaključni del foto natečaja »Dogodki v Občini Radovljica 2017/9«  z dodatno temo »Peračiški tuf v naravi in arhitekturi« v skupni organizaciji Fotografskega društva Radovljica in Občine Radovljica (OR). Slavnostno podelitev nagrad s predhodnim pozdravnim nagovorom je izvedel župan OR, gospod Ciril Globočnik. Vsi nagrajenci so poleg priznanj dobili tudi lepe knjižne nagrade – prvo, drugo in tretje nagrajeni pa še srebrnik, izdan ob 260-letnici rojstva A. T. Linharta. V zaključnem delu je bila predvajana prezentacija vseh sprejetih fotografij, katero si lahko zainteresirani ogledate tudi na YouTube. H kvalitetni tehnični izvedbi prezentacije je dodatno pripomogla posodobljena multimedijska oprema  OR. In čisto za konec – kot vedno doslej, je OR tudi tokrat poskrbela za prijeten družaben zaključek.

Fotografije so prispevali: Resman Marjan (10), Petrovič Žarko (4) in Kikelj Ferdo (2). Fotografije sem skladno v dogovoru z avtorji, izbral in pripravil avtor tega prispevka.

Povezavi na druga dva prispevka v zvezi z »Dogodki v Občini Radovljica 2017/9«: »dogodki 17 – OR« in »dogodki 17 – FDR«.

Povezavi na dve starejši prezentaciji: »dogodki 14« in »dogodki 15«.

Nasvidenje na desetih jubilejnih – »Dogodki v Občini Radovljica 2018/10«!

Dobro luč!

Za organizacijski odbor: Žarko

Foto utrinki iz otvoritve

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.