Debatni večer junij 2018

objavljeno v: Debatni večer | 0

FOTOGRAFSKO DRUŠTVO RADOVLJICA

Kopališka cesta 10,  p.p. 54, 4240 Radovljica

E-mail: foto.drustvo.radovljica@gmail.com

Spletna stran: www.fd-radovljica.si

V A B I L O

Sklicujemo debatni večer društva, ki bo v petek dne, 08. 06. 2018, ob 19. uri

v prostorih gostilne Avguštin, Linhartov trg 15, Radovljica.

     DV bo izjemoma v petek 8. 6. 2018 in ne prvo sredo v mesecu kot je to običajno!

Dnevni red:

  1. Drago Vogrinec bo prezentiral poznavanje histograma. Ogledali si bomo nekaj njegovih zadnjih fotografskih izdelkov. Zaželeno konstruktivno komentiranje fotografij.
  2. Zbiranje digitalnih in/ali fotografij na papirju brez belega robu (do 6) za foto razstavo v Gradcu. Tema je prosta. Zadnji rok je 15. 6. 2018. Sprejemanje fotografij bo še zadnjič 15. 6. 2018 v prostorih društva na Kopališki 10 med 18:00 in 19:00 uro. Predhodno se kontaktirajte s predsednico Markovc po telefonu ali e-mailu. Izbrati bo potrebno 38 fotografij dimenzij 30×40-45 cm. Izbor bo opravil umetniški svet. Prijavnica-Gradec_2018
  3. Naročilo članskih izkaznic FZS na pobudo Janeza Resmana. Na spletni strani FZS http://www.fzs-zveza.si/vloge/vloga-za-izkaznico/ je za tiste, ki to želijo, obrazec za naročilo članske izkaznice FZS. Ker FZS pošilja naročene in plačane izkaznice na društveni naslov, rok plačila pa je le en teden od aktiviranega naročila, predlagam, da individualna naročila zainteresirani opravimo do konca junija, FZS pa obvestimo, da gre v izdelavo kartic za naše člane po prvem juliju. Tisti, ki smatrate, da naročila ne boste zmogli sami izpeljati, se lahko obrnete po pomoč na mene, Simona ali Vido. Konkretneje se lahko dogovorimo na DV.
  4. Razno
    1. Pobude in predlogi
    2. Za naslednji DV vabimo enega člana za predavanje, prezentacijo svoje teme iz področja fotografije. Prijavi se naj na tem DV in se nato kontaktira s predsednico Markovc.
    3. Opomnik: V septembru 2018 bo foto razstava o izgradnji in otvoritvi nove knjižnice v Radovljici. Mi imamo možnost, da sami postavimo razstavo, zato pripravite digitalne fotografije za tisk. Izbor bo naredil umetniški svet. Podrobnejše informacije bodo še posredovane.

Dobro luč!

                 za IO FDR, tajnik Žarko Petrovič                                 predsednica IO FDR, Vida Markovc, l.r.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.