Društvena pregledna fotografska razstava 2018

objavljeno v: Razstave | 0

Vsako leto se ob koncu leta na dveh fotografskih razstavah predstavijo članice in člani Fotografskega društva iz Radovljice. Svoja dela iz preteklega leta postavijo na ogled v fotografsko galerijo Pasaža v Radovljiški graščini, Linhartov trg 1. Najboljša dela so se izbrala na podlagi društvenega razpisa. Letos je sodelovali 18 fotografov in prijavilo skupno 236 fotografij. Selektor g. Simon Krejan, KMF FZS, AFIAP je imel zahtevno delo pri izboru nagrajenih fotografij. Zahvaljujemo se mu za izbor.

Na razstavi v decembru 2018 bo predstavljeno skupno 29 nagrajenih in sprejetih fotografij na papirju in črno-belih digitalnih fotografij. V januarju 2019 pa bodo razstavljene 29 nagrajenih in sprejetih fotografij barvnih in črno-belih digitalnih fotografij. Razstava bo na ogled vsak dan od 1. decembra 2018 do 31. 01. 2019, od 8:00 do 22:00 ure.

Vabimo vse članice in člane Fotografskega društva Radovljica ter ostale občanke in občane v petek, 30. novembra 2018, ob 18:00 uri na slovesno odprtje razstave s kulturnim programom in podelitev nagrad in diplom nagrajenim. Vljudno vabljeni!

Vsem, ki ste sodelovali na letošnji Društveni pregledni fotografski razstavi 2018 se IO FD Radovljica zahvaljuje za sodelovanje, vsem nagrajenim pa iskrene čestitke.

Zbirnik – Društvena pregledna razstava FDR 2018-V

Galerija sprejetih digitalnih fotografij

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.