Prezentacija »Dogodki v občini Radovljica 2019/11«

objavljeno v: Razno | 0

 

Na zgornji grafični povezavi si lahko ogledate prezentacijo vseh sprejetih fotografij iz foto natečaja »Dogodki v občini Radovljica 2019/11«, ki smo jo objavili na YouTube. Morda kakšen mesec ne bo prikazovana v najboljši kvaliteti, zaradi trenutno bolj obremenjenih strežnikov. Virus covid-19 je posegel pač v vse pore našega življenja in delovanja.

Prezentacija je bila predvidena za ogled ob otvoritvi foto razstave dne 19. 3. 2020, na Občini Radovljica, kar pa se zaradi višje sile pač ni moglo zgoditi. Sprejete fotografije  so v galerij Avla razstavljene, manjka pa jim žal, tisto bistveno – gledalci. Še vedno obstaja kanček upanja, da se kdaj v bližnji prihodnosti, nek uraden protokol podelitve nagrad z vsem spremljajočim,  pa le izpelje. Odvisno je od vseh nas (tudi od trdovratnosti virusa) – kako hitro in učinkovito bomo ta virus premagali.

V imenu organizacijskega odbora in vseh zaslužnih, da »Dogodki v občini Radovljica« delujejo že enajsto leto, vam želim čimhitrejšo in absolutno zmago nad zahrbtnim virusom covid-19, s čim manj žrtvami in posledicami. Skupaj zmoremo! Torej – držimo se vsak na svojem področju tistega kar nam je naloženo in – toliko prej, nam bo »sonce zopet lepo zasijalo«!

V nadaljevanju imate še nekaj aktualnih povezav v zvezi z »Dogodki v občini Radovljica 2019/11«

Spletna stran Občine Radovljica – »Dogodki v občini Radovljica 2019/11«
Zgibanka »Dogodki v občini Radovljica 2019/11«
Rezultati sprejetih fotografij »Dogodki v občini Radovljica 2019/11«

Dobro luč!

Za organizacijski odbor
Žarko Petrovič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.