Otvoritev Vurnikovega fotografskega natečaja 2020

objavljeno v: Razstave | 0

RAZGLASITEV ZMAGOVALCEV IN SPLETNA RAZSTAVA PRISPELIH FOTOGRAFIJ

Razglasitev zmagovalcev študentskega natečaja bo letos potekala spletno in skladno s priporočili NIJZ. Razglasitev bo v sredo, 3. junija 2020, ob 19. uri, z ogledom videoposnetka na Facebook strani Center arhitekture Slovenije. Videoposnetek bo kasneje na ogled tudi na tej spletni strani.

Razstava prispelih fotografij je v galeriji Pasaža, Fotografskega društva Radovljica, v vhodni avli Radovljiške graščine na ogled od 1. do 30. junija 2020, dostopna pa bo tudi na spletni strani Centra arhitekture Slovenije in Fotografskega društva Radovljica.

Žirija:
_Miran Kambič, arhitekt in fotograf
_Jasim Suljanović, Fotografsko društvo Radovljica
_Vesna Kamin Kajfež, Center arhitekture Slovenije

Fotografije je žirija ocenjevala v vsaki kategoriji posebej. Pri ocenjevanju je upoštevala tematsko ustreznost, izvirnost, sporočilnost, kakovost, vizualno in estetsko vrednost. Odločitve žirije so dokončne.

Pri kategoriji odraslih je nagrado prejel naš član Janez Resman. Čestitamo! Sprejete so bile še fotografije Damjana Markovca in Vide Markovc.

Več o samem natečaju je objavljeno na Centru arhitekture Slovenije.

O sami otvoritvi in podeljevanju nagrad bo video na spletni strani Centra za arhitekturo Slovenije, Ljubljana dne, 03. 06. 2020, ob 19:00 uri.

Obrazložitev nagrad od  dr. Vesne Karmin Kajfež.

 

This slideshow requires JavaScript.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.