Zaključni del foto natečaja »Dogodki v občini Radovljica 2020/12«

objavljeno v: Razpisi, Razstave | 0

Zadnji dan v marcu 2021, se je zgodil zaključni del foto natečaja »Dogodki v občini Radovljica 2020/12« – podelitev nagrad nagrajenim udeležencem omenjenega foto natečaja, pozdravni nagovor župana Občine Radovljica, g. Cirila Globočnika, video prezentacija sprejetih in nagrajenih fotografij ter na koncu kratko »distančno« druženje – vse v skladu s priporočili NIJZ.

Vse sprejete fotografije so razstavljene v galerij Avla Občine Radovljica v 1. nadstropju.

Več podrobnih informacij »Dogodki v občini Radovljica 2020/12« dobite v slikovnih in drugih prilogah ter povezavah tega prispevka.

Glede na to, da se v letošnjem letu v občini Radovljica, marsikaj pestrega dogaja in se še bo, z veseljem pričakujemo toliko večji odziv ljubiteljskih fotografov na letošnji razpis.

V imenu organizacijskega odbora in vseh zaslužnih, da »Dogodki v občini Radovljica« delujejo že dvanajsto leto, vam želim (še vedno) čim hitrejšo in absolutno zmago nad zahrbtnim virusom covid-19, s čim manj žrtvami in posledicami. Skupaj zmoremo! Torej – držimo se vsak na svojem področju tistega kar nam je naloženo in – toliko prej, nam bo »sonce zopet lepo zasijalo«!

V nadaljevanju imate še nekaj aktualnih povezav v zvezi z »Dogodki v občini Radovljica 2020/12« in pa tudi že letošnji razpis.

Razpis »Dogodki v občini Radovljica 2021/13« (PDF dokument in Word dokument).
Spletna stran Občine Radovljica – »Dogodki v občini Radovljica 2020/12«
Zgibanka »Dogodki v občini Radovljica 2020/12«
Rezultati natečaja “Dogodki v občini Radovljica 2020/12”

Dobro luč!

Za organizacijski odbor
Žarko Petrovič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.