Fotografska razstava ZGODBA O JAPONSKI

objavljeno v: Razstave | 2

 

V mesecu oktobru si v fotografski galeriji Pasaža v Radovljiški graščini lahko ogledate mojo prvo samostojno fotografsko razstavo z naslovom Zgodba o Japonski.

Zgodba o Japonski Izziv o svoji prvi razstavi sem sprejela, ker se mi je zdelo, da se mi taka priložnost nikoli več ne bo ponudila. Neprijetno mi je sicer kazati svoje fotografije javnosti, a sem se opogumila in naredila korak naprej. In ni mi žal. Pri postavitvi razstave sem se veliko naučila in malo tudi zabavala. Hvala vsem za vzpodbudo in pomoč pri izvedbi.

Zgodba o Japonski je nastala novembra 2019. Potovala sem turistično, v manjši skupini potnikov, katerim sem hvaležna, da so me večkrat prijazno čakali, ko sem od nekod prihitela z velikim nasmehom in navdušenjem nad dobrim posnetkom. Japonska me je povsem prevzela, uživala sem prav v vsakem trenutku. Majhen del tega predstavljam v razstavi.

V FD Radovljica sem dve leti in če se na kratko predstavim je to takole: Rojena sem pod ozvezdjem dvojčkov v letu, ko je prvi človek stopil na Luno. Že od nekdaj me privlači pogled skozi objektiv. Zelo rada imam črno bele fotografije, ulične, popotniške in reportažne, brez pretirane obdelave. Nisem tekmovalna in zato mi tekma za točkami in nazivi ne predstavlja izziva. Fotografija je moj hobi, moje veselje, so moja čustva, je moj jaz.

 

Vabljeni na ogled.

 

スラムニク    サーシャ

 

 

2 Responses

  1. Nina

    Res si lepo zapeljala zgodbo in z vsako sliko nekaj novega povedala … nekaj drugačnega kot smo navajeni doma.
    Meni je bilo zelo všeč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.