“Znanci in neznanci” fotografska razstava Janeza Kramarja

objavljeno v: Razstave | 0

V fotografski galeriji Pasaža v Radovljiški graščini od 25. avgusta do 30. septembra 2022 razstavlja Janez Kramar, MF FZS, EFIAP iz Radovljice,  član Fotografskega društva Radovljica in Foto kluba Jesenice.

Predstavlja se s fotografijami portretov znancev in neznance v črno-beli tehniki in kot pravi avtor sam:

“V zgodbi o znancih in neznancih nastopajo ljudje, ki sem jih po naključju srečal na mojih poteh, dogodkih in prireditvah. Tako se je z leti nabralo kar nekaj teh fotografij. To niso studijski portreti, pač pa ljudje vsakdanjika vsak s svojo zgodbo.Večinoma portretiranci, razen otrok, ki pa jih na tej razstavi ni, niso vedeli, da jih fotografiram, ali pa so to opazili v zadnjem trenutku. Arne Hodalič je nekje o tej dilemi »vprašati ali ne vprašati za dovoljenje« zapisal: načeloma da, če hočemo boljšo fotografijo pa raje ne!
V post obdelavi fotografij, sem odpravil le nekatere moteče elemente v ozadju in pa uporabil črno belo tehniko, ki me v zadnjem času vedno bolj privlači.”

 

Razstava je postavljena v fotografski galeriji Fotografskega društva Radovljica Pasaža v Radovljiški graščini na Linhartovem trgu od 25. 08. do 30. 09. 2022. Ogled je možen vsak dan od 8:00 do 22:00 ure.

Vljudno vabljeni k ogledu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.