Razpis »Dogodki v občini Radovljica 2022/14«

objavljeno v: Razpisi, Razstave | 0

Objavljamo razpis za foto natečaj »Dogodki v občini Radovljica 2022/14«, ki je 14. po vrsti. Fotografski natečaj že vrsto let poteka v organizaciji Fotografskega društva Radovljica (FDR) in Občine Radovljica, ki je tudi sponzor tega foto natečaja.

Foto natečaj ima dve temi. Prva tema je standardna kot vedno – »Dogodki v občini Radovljica« za razpisano leto. Na natečaju lahko sodelujete z dokumentarnimi fotografijami javnih prireditev, kot so proslave, športni in kulturni dogodki, pomembni obiski…, ter večjih arhitekturnih ali okoljskih sprememb s posegom človeka ali narave v prostor.

Letošnja dodatna tema natečaja pa je »Tematske poti v občini Radovljica«. Občina Radovljica ima tega kar veliko na izbiro. In to zelo slikovitega. Fotografi – takšni in drugačni, imate z nekaj inspiracije, z občutkom za dobro fotografijo, ter z nekaj ustvarjalne žilice, lepo priložnost, da s svojimi kvalitetnimi izdelki razveselite najprej sebe, v končni fazi pa tudi ostale ljubitelje dobre fotografije.

Več informacij o tematskih poteh dobite na tej povezavi.

razpis »Dogodki v občini Radovljica 2022/14«/word
razpis »Dogodki v občini Radovljica 2022/14«/pdf

razpis »Dogodki v občini Radovljica 2022/14« – spletna stran Občine Radovljica

»Dogodki 21« – spletna stran FDR
»Dogodki 21« – spletna stran Občine Radovljica

“Dogodki v občini Radovljica 2021/13” – Youtube

 

FDR, fotografije za razpis sprejema do 31. januarja 2023. Najboljše fotografije bodo nagrajene in razstavljene v marcu prihodnje leto v galeriji Avla Občine Radovljica.

Dobro luč!

Za organizacijski odbor – Žarko Petrovič

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.