Razpis »Dogodki v občini Radovljica 2023/15«

objavljeno v: Razpisi, Razstave | 0

Objavljamo razpis za fotografski natečaj »Dogodki v občini Radovljica 2023/15«, ki je 15. po vrsti. Fotografski natečaj že vrsto let poteka v organizaciji Fotografskega društva Radovljica (FDR)  in Občine Radovljica, ki je tudi sponzor tega foto natečaja.

Foto natečaj ima dve temi. Prva tema je običajna »Dogodki v občini Radovljica« za razpisano leto. Na natečaju lahko sodelujete z dokumentarnimi fotografijami javnih prireditev, kot so proslave, športni in kulturni dogodki, pomembni obiski…, ter večjih arhitekturnih ali okoljskih sprememb s posegom človeka ali narave v prostor.

Letošnja dodatna tema natečaja je »Kulturno-zgodovinske znamenitosti v občini Radovljica«. Tema zajema prikaz kulturno-zgodovinskih objektov npr: dvorana, grad, staro mestno jedro, spomenik, predmet, izdelek ali samo detajl objekta na območju občine Radovljica, tako da so znamenitosti čim bolj prepoznavne. Vsak avtor lahko sodeluje s šestimi fotografijami.

Razpis in prijavnica

razpis Dogodki v občini Radovljica 2023-15.word

razpis Dogodki v občini Radovljica 2023-15.pdf

prijavnica Dogodki v občini Radovljica 2023-15.word

 

FDR, fotografije za razpis sprejema do 31. januarja 2024. Najboljše fotografije bodo nagrajene in razstavljene v marcu prihodnje leto v galeriji Avla Občine Radovljica.

Dobro luč!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.