Foto izlet SOLINE 2016

objavljeno v: Razpisi | 0

Foto izlet SOLINE 2016,  nagrajene in razstavljene fotografije

Na sestanku članov društva (DV) smo se odločili, da ponovno organiziramo za članice in člane Fotografskega društva iz Radovljice fotografski izlet, in sicer v Slovensko Istro.  Na foto izlet se je prijavilo 14 fotografov in tako

smo napolnili mini avtobus. V soboto, 22. oktobra 2016 smo se v sončnem jutru odpeljali iz Radovljice proti Istri. Namenjeni smo bili v Krajinski park Sečoveljske soline, ker smo se zadržali največ časa in napravili veliko posnetkov. Izlet smo nadaljevala proti osrčju Slovenske Istre in obiskali vasi: Padna, Krkavče in Puče.

Vsi udeleženci so bili pripravljeni prispevati fotografije za fotografsko razstavo, zato se je IO FD odločil, da bo razstava imela značaj razpisa.

Sodelovalo je 13 fotografinj in fotografov, ki so prispevalo skupno 130 fotografij. Selektorja sta bila Jakob Gnilšak, MF FZS in Jasmin Suljanović, KMF FZS, ki sta naredila izbor sprejetih in nagrajenih 29 fotografij.  Zahvaljujemo se jima  za izbor.

Nagrade za digitalne fotografije so prejeli:

  1. nagrada: Tomaž Sedej (Soline), 2. Nagrada: Žarko Petrovič (Obiskovalci), 3. Nagrada: Drago Vogrinec (Palica).

Diplome pa: Benjamin Vrankar (Navidezna sopotnika), Janez Resman (V luži) in Ljubo Jančič (Soline 1).

Razstava bo na ogled v galeriji Pasaža v Radovljiški graščini, Linhartov trg 1, vsak dan v februarju 2017. Vsem, ki ste sodelovali na letošnji Foto izletu razstavi 2016 se IO FD Radovljica zahvaljuje za sodelovanje, vsem nagrajenim pa iskrene čestitke.

Vabljeni k ogledu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.