Srečno 2017!

objavljeno v: Razno | 0

dsc_82540878_4a2-2-2x1a

Vsem ljubiteljicam in ljubiteljem fotografije ter obiskovalcem naše spletne strani, želim zdravo, srečno in uspešno novo leto 2017! Naj se vam izpolnijo vse pozitivne želje kakor tudi vašim najdražjim! In veliko dobre luči naj vam/nam sveti!

Pa še malo za izziv, predvsem tistim, ki jim ustvarjalna žilica nikakor ne da miru – polotite se podobne sestavljene fotografije v enem od zahtevnejših foto urejevalnikov (Photoshop npr.), kot je ta voščilnica in praktično se boste srečali z vsemi bistvenimi funkcijami, ki jih mora napreden fotograf pri obdelavi svojih fotografij poznati in obvladati (delo v plasteh, z različnimi tipi mask, več izbirnimi selektivnimi transformacijami perspektiv in velikosti, selektivnim spreminjanjem barv, uporabo ustreznih filtrov, …). Na razpolago so tudi zmogljivi, zastonjski, odprto kodni foto urejavalniki kot je npr. GIMP, ki vse te obdelave v veliki meri omogoča.

Pametni pišejo, pravijo. Nič ne boste narobe storili, če si boste napravili “Print Screen-e” tega kar boste v foto urejevalnikih počeli in si vnesli ustrezne zaznamke …

Dobro luč!

Žarko

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.