Fotografska razstava Vide Markovc – “Drevo, drevesi, drevesa”

objavljeno v: Razno, Razstave | 2

V fotografski galeriji Pasaža v Radovljiški graščini, Linhartov trg 1 v Radovljici bo od 1. do 31. oktobra 2018 razstavljala Vida Markovc, F1 FZS, članica Fotografskega društva Radovljica. Naslov fotografske razstave je “Drevo, drevesi, drevesa”. Predstavlja se nam s fotografijami, ki jih je posnela na svojih poteh s kamero v rokah.

Ogled je možen v času odprtosti Radovljiške graščine na Linhartovem trgu.
Vljudno vabljeni k ogledu!

(Povzeto po članku iz www.mojaobcina.si)

Vida se je tokrat odločila za tematsko foto razstavo. Glavna povezovalna nit je drevo (drevesa). Drevesa  (razna) so prikazana v različnih letnih časih, svetlobah, kombinacijah med seboj, z ljudmi in v okolju, … Skozi objektiv foto aparata, je Vida tako izrazila svoj čutni odnos do narave, dreves, … Da imajo drevesa izredno močan pomen – ne samo kot del narave, temveč tudi na simbolni in še kakšni drugi ravni, si lahko ogledate tudi tukaj, tukaj, tukaj in tukaj.

Še veliko fotografsko ustvarjalnih trenutkov, Vida!

Prispevek pripravil tajnik Žarko

2 Responses

  1. žarko petrovič

    Lepo, spodbudno, zgledno, pohvalno, na nivoju, … ! Vida! Veliko truda si vložila, da so se lahko Radovljičani posthumno lahko še enkrat seznanili s pozitivnimi sledmi našega dolgoletnega člana, Ivana Pipana, na področju fotografije v Radovljiški občini. Naj bo ta komentar en skromen znak priznanja tebi, tudi v imenu drugih za ta tvoj prispevek.
    Žarko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.