Razpis »Dogodki v občini Radovljica 2021/13«

objavljeno v: Razpisi | 0

Ponovno objavljamo razpis za foto natečaj »Dogodki v občini Radovljica 2021/13«. Fotografski natečaj že vrsto let poteka v organizaciji Fotografskega društva Radovljica in Občine Radovljica, ki je tudi sponzor tega foto natečaja.

Fotografsko društvo Radovljica je objavilo trinajsti natečaj Dogodki v občini Radovljica. Na natečaju lahko sodelujete z dokumentarnimi fotografijami javnih prireditev, kot so proslave, športni in kulturni dogodki, pomembni obiski…, ter večjih arhitekturnih ali okoljskih sprememb s posegom človeka ali narave v prostor. Vsak avtor lahko sodeluje s fotografijami največ desetih dogodkov, za vsak dogodek z največ štirimi fotografijami.

Letošnja dodatna tema natečaja je »Posegi v prostor ob nadgradnji železniške proge Podnart–Lesce«. Tema zajema prikaz gradbišč oz. gradenj, povezanih z obnovo železnice v radovljiški občini: kolesarske steze in hodnika za pešce ob regionalni cesti med Radovljico in Lescami, novih nadvozov pri železniškem postajališču v Radovljici in pri Lipcah v Lescah, podvozov v Zalošah in na Ovsišah, podhoda za pešce na območju Poljske poti v Radovljici, obnovo železniških postajališč, gradbišč same železniške proge … Podatki o večini aktualnih posegov so objavljeni na spletni povezavi: www.radovljica.si/objava/388344. Na to temo avtorji lahko sodelujejo s po šestimi fotografijami.

Društvo fotografije za razpis sprejema do 31. januarja 2022. Najboljše fotografije bodo nagrajene in razstavljene v marcu prihodnje leto v galeriji Avla Občine Radovljica.

Razpis »Dogodki v občini Radovljica 2021/13« je objavljen v prilogi in na spletnih straneh Fotografskega društva Radovljica na tej povezavi (word).

Dobro luč!  Organizacijski odbor

Razpis Dogodki v občini Radovljica 2021

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.