Fotografski razpis “DOGODKI V OBČINI RADOVLJICA 2024/16”

objavljeno v: Razno | 0


Objavljamo razpis za fotografski natečaj »Dogodki v občini Radovljica 2024/16«, ki je 16. po vrsti. Fotografski natečaj že vrsto let poteka v organizaciji Fotografskega društva Radovljica (FDR)  in Občine Radovljica, ki je tudi sponzor tega foto natečaja.

Foto natečaj ima dve temi. Prva tema je običajna »Dogodki v občini Radovljica« za razpisano leto. Na natečaju lahko sodelujete z dokumentarnimi fotografijami javnih prireditev, kot so proslave, športni in kulturni dogodki, pomembni obiski…, ter večjih arhitekturnih ali okoljskih sprememb s posegom človeka ali narave v prostor.

Letošnja dodatna tema natečaja je »PREPOZNAVNE PODOBE STARIH VAŠKIH JEDER V OBČINI RADOVLJICA«.

Tema naj zajema prepoznavna stara vaška jedra – ne zgolj detajlov objektov. Ime kraja je sestavni del imena prijavljene fotografije. Vključeno je tudi mestno jedro Radovljice, prioriteta so ostala

naselbinska jedra v občini Radovljica.

b) Vsak avtor lahko sodeluje s po šestimi fotografijami.

c) Tema: »Prepoznavne podobe starih vaških jeder v občini Radovljica« je samostojna tema. Avtorji naj bodo na to pozorni, ker bodo v nasprotnem primeru te fotografije zavrnjene.

Razpis in prijavnica

prijavnica Doprijavnica Dogodki v občini Radovljica 2024-16

Razpis Dogodki v občini Radovljica 2024:16

prijavnica Dogodki v občini Radovljica 2024-16

FD Radovljica, fotografije za razpis sprejema do 31. januarja 2025. Najboljše fotografije bodo nagrajene in razstavljene v marcu prihodnje leto v galeriji Avla Občine Radovljica.

Dobro luč!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.